top of page

Wat als investeren in je lichaam dubbel loont?


Ja hoe zou dat zijn? Hoe zou jij het vinden als je investeert in je lichamelijk welzijn ( en daarmee ook geestelijk welzijn) en daar ook nog eens voor beloont wordt?

Kan niet? Raar? Wat is de catch?

Wel nu degene die mij al kennen weten dat ik van menig ben dat jou lichaam jou huis is en het voertuig waarin jij je verplaatst. Dat jij ... jazeker Jij verantwoordelijk bent om dat goed te onderhouden en zorg voor te dragen. Tenslotte bepaal jij voor een heel heel groot deel hoe jij met je met lichaam om gaat en dus ook hoe de staat van zijn daar is. Net zoals je je woning comfortabel maakt, opfleurt. Je je auto voor een onderhoudsbeurt weg brengt. Zo heb je ook zorg te dragen voor je lichaam.

Voor de mensen die bereid zijn om hun lichaam serieus te nemen. Bereid zijn om daar tijd, aandacht, energie en zelf financieel in te investeren. Wilde ik al heel lang mijn waardering naar laten blijken.

Oke de kortingen op de 5 ritten kaarten zijn er. Toch wilde ik ook graag de mensen die af en toe eens komen belonen. Dus......

Niet straffen zoals het binnen de zorg steeds meer gebeurd. Nee Belonen.

Vanaf aanstaande maandag 9 April krijgt iedereen die dat wil, zijn eigen spaarvarkentje. Ja je leest het goed. Hoe leuk kan het zijn.

Iedere euro die je besteed bij Release Well levert jou naast de gezondheid op lichamelijk enmentaal niveau, nu ook spaarpunten op voor nog meer gezondheid. Jij bepaalt zelf hoever je sparen wilt. Vanaf je eerste behandeling heb je al mogelijkheden om je cadeautje in ontvangst te nemen. Hoe leuk kan het zijn?!

Als klapper op de vuurpijl is het van 9 tot en met 14 April dubbele punten krijgen. Ja je leest het goed. Zaterdagochtend 14 april is de praktijk ook geopend. Boek snel of kom snel voor een afspraak om je spaarvarken te activeren.

Enjoy,

Esther

86 weergaven0 opmerkingen
bottom of page