top of page

Waar laat jij je Licht over schijnen?

De laatste weken van 2023 zijn alweer ingegaan.

Wat heeft dit jaar jou gebracht? Wat heb je uit dit jaar gehaald?


Er wordt weleens gezegd: "Als je het in deze weken nog moet verdienen dan heb je het in de maanden ervoor niet zo best gedaan."

Zakelijk kunnen de meesten zich daarin vinden maar wat als het nu op persoonlijk gebied aankomt?


Als je in de laatste weken van dit jaar nog je gezondheid op wil krikken? Voeding gaan veranderen, houding en beweging veranderen zowel mentaal als fysiek.

Als je daar nog tegen klachten of ongemakkelijkheden aanloopt. Wat heb je dan verzaakt of gemist in de afgelopen maanden van het jaar???


Fysieke en mentale klachten zijn er niet ineens!!! Tenzij we te maken hebben met ernstige ongelukken of dat het aangeboren is.

Fysieke en Mentale klachten kun je zien als het rode lampje op je dashboard. Het zijn de "hoogte" punten van een proces wat al veel langer niet zo verloopt als nodig is.

Er zijn al veel meer signalen geweest vooraf gaande aan de ........ vermoeidheid / rugklachten/ kortere lontje en noem er nog maar een paar.Ik nodig je uit hier voor jezelf je licht over te gaan schijnen in de laatste weken van dit jaar.

Hoe gaat het met mij mentaal? Voelt het fris in mijn hoofd of is het vol of beladen? Zijn mijn sociale contacten warm of kosten ze me energie?

Hoe gaat het fysiek? Slaap ik voldoende en goed? Heb ik pijntjes hier of daar waar ik aan voorbij loop? Als ik klachten heb wil ik ze dan onderdrukken of durf ik ze aan te kijken om te zien welke boodschap ik eruit kan halen om beter voor mezelf te gaan zorgen?


Ben benieuwd naar wat je zoals tegenkomt en hoe je er in het nieuwe jaar mee aan de slag wilt gaan. Wil je het delen , of heb je vragen hoe te gaan handelen en wandelen? Reageer dan op deze blog of stuur een email en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.


Warme groet,

Esther

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voornemens. Hoe lang hou jij ze vol?

We zijn nu circa een kwartaal rond in dit jaar. Vele zullen dit jaar begonnen zijn met de wel bekende Goede voornemens. Zoals we dat wel met meer zaken in ons leven doen. Denk aan een nieuwe relatie,

Comments


bottom of page