top of page

Voornemens. Hoe lang hou jij ze vol?

We zijn nu circa een kwartaal rond in dit jaar.

Vele zullen dit jaar begonnen zijn met de wel bekende Goede voornemens. Zoals we dat wel met meer zaken in ons leven doen. Denk aan een nieuwe relatie, vriendschap, sport die je oppakt etc.


Vol goede moed begin je eraan. Misschien heb je je eerste kring vertelt over je plan, je motivatie en je doel ? Onderweg echter komt langzaam de verleiding om toch andere dingen te gaan doen als waar je goede voornemens op gericht waren.

Het is toch wel gezellig zo samen op de bank, met vrienden of gewoon lekker lui onderuit. Na een dag werk heb je het wel gehad en is je energiepijl gedaald tot zeer laag.


Is het de eerste keer dat je je goede voornemens langzaam aan naar de achtergrond schuift? Of herken je dit uiteerdere keren?

Het maaktniet zoveel uit of het de eerste of keer nummer .. is. Waar het om gaat is dat je intern een overtuiging hebt die je onbewust in de weg zit. Die wilskracht overstemd zonder dat je het door hebt. Vandaar dat men dat ook het onbewuste noemt.


Of het dan om werk, sport,relatie, studie of wat dan ook gaat. Het gebeurd onbewust en het is een patroon.


Om hier achter te komen wil je via het onbewuste (wat 95% van ons gedrag bepaald) de informatie naar boven halen.

Dit kan door middel van spiertrsten of de biosensor.


Dus herken jij je in het bovenstaande verhaal en wil je verandering. Meer bewuste keuzes. Dan ben je welkom in de praktijk voor en consult en kunnen we samen onderzoeken waar jij stagneerd en de oplossingen toepassen die voor jou werken.


Warme groet,

Esther


Lichaams gerichte therapeut

Neuro Emotionele Therapeut,

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page