top of page

Einde pijn dankzij massage-therapie

Release Well is een Massage - Therapie praktijk gevestigd op de grens van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam en met veel ervaring in de sportwereld.

In de regio de praktijk voor behandeling van je lichaam op HBO-niveau. Alle behandelingen zijn gericht op u als persoon om het optimale lichaamscomfort te behalen. De therapie kan in veel gevallen worden vergoed door de zorgverzekering, werkgever(belastingvoordeel) of via de belastingteruggave.

Komt u niet verder bij de fysiotherapeut of basis-massagetherapeut! Wij hebben een bredere en snellere aanpak van het probleem. Snel resultaat.

Klachten die goed te behandelen zijn: Vastzittende of ontstoken schouders, Rugpijn, Migraine, Hoofdpijn, RSI , Stress, Burn-out, Blessure, Carpaletunnelsyndroom, Reuma, Fibromyalgie, Hielspoor, Spierspanning. Massage bij Kanker, Scheefstand, Lymfeverstopping.

En ook reiniging van het lichaam door middel van Lymfedrainage.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voornemens. Hoe lang hou jij ze vol?

We zijn nu circa een kwartaal rond in dit jaar. Vele zullen dit jaar begonnen zijn met de wel bekende Goede voornemens. Zoals we dat wel met meer zaken in ons leven doen. Denk aan een nieuwe relatie,

Commentaires


bottom of page