top of page
  • peter275

Hoe bijzonder kan het zijn?

Bijgewerkt op: 28 apr. 2023


Ja hoe bijzonder kan het zijn. Er zijn klachten. Misschien herken je ze wel. Je schouders voelen straf en stram. Je hebt een niet echt soepele nek. Het voelt allemaal een beetje alsof je in een harnas in je lichaam zit. Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat het merendeel van de mensen tegenwoordig wel dagelijks ervaart.

De masseur, en tegenwoordig ook steeds vaker de fysio moet jezelf bekostigen. Hmm dan wordt het al regelmatig de keuze van leven met dis-comfort in het lichaam. Bijzonder vindt je ook niet? Je auto breng je regelmatig voor die onderhoudsbeurt, olie peil houd je ook goed in de gaten. Natuurlijk de ruitensproei vloeistof niet te vergeten. Nu komt het op je lichaam aan. Je kunt er niet uit stappen. Je bent er 24/7 mee verbonden. Bijzonder dat er dan over nagedacht wordt of dat de investering wel waard is.

Klachten die je in de kiem kunt smoren. Die verdere en grotere schade kunnen veroorzaken als je er niks aan doet. Wat zou jij doen?

Ga je je aansluiten bij de groep bijzondere mensen die het wel waard vinden om in een auto of woning te investeren maar niet in hun eigen lichaam? Of sluit jij je aan bij de groep die verantwoording durft te nemen voor eigen gezondheid en welzijn?

Zo ook het investeren in een comfortabeler bewegen van en in je lichaam. Dat is voor de volgende blog. Welke klasse jij verkiest om in vervoert te worden. Maar goed dat is dus voor de volgende keer.

Blijf het bijzonder vinden dat men wel geld wil uitgeven aan auto's, huizen, inrichting en nog veel meer wat buiten henzelf ligt. Als het dadwerkelijke huis waarin ze wonen, de auto waarin ze rijden. Je eigen lichaam dus. De moeite niet waard is om de investering in te maken. Dat de verantwoording daarvoor buiten zichzelf of bij een ander neer gelegd wordt.

Hoe bijzonder vindt jij dat? Hoe waardevol vindt jij je lichaam? Hoeveel verantwoording durf jij daar zelf voor te nemen?

Ben jij bijzonder genoeg om voor jezelf te zeggen: " Het is mijn lijf, mijn verantwording en ik ben het meer dan waard om daarin te onvesteren!" ?

Gewoon wat bewustwording om over na te denken.

Enjoy,

Esther

90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page