Volg ons
Reviews Sterren
BMS opleidingen
ESPO Gekwalificeerd.
Sportmasseur
Lymfetherapeut
Massagetherapeut
Dry Needling

Adres:

Kerkbuurt 205           Stationsstraat 12

3361 BG                      3371 AX

Sliedrecht                   Hardinxveld-

                                    Giessendam

Email:

info@releasewell.nl   

 

Telefoon:

0612425231

Algemene voorwaarden Yoga / Massages / Therapieën

Esther Praktijk
  • info561796

Corona en Massage

Bijgewerkt: mrt 22

CORONA en je massagetherapie-praktijk; wat is wijsheid?

Dagelijks geeft onze regering nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het Corona-virus.

Wat betekent dit voor het eventuele bezoek wat u gepland heeft aan onze massagetherapie-praktijk? Wat doe ik als massagetherapeut? --Ik open en sluit de praktijkdeur – Ik groet u mondeling. – Mijn handhygiëne was al goed maar ik was ze nu nog intensiever en

gebruik alleen papieren handdoekjes. _ Massages worden alleen nog gegeven met latexvrije handschoenen aan.

U ondervind hier geen hinder van. Indien gewenst kan ik een

mondkapje dragen. – Neem uw eigen grote badlaken mee. – Ik desinfecteer mijn behandeltafels, deurklinken en praktijk ruimte extra

na iedere behandeling. – Als ik me niet goed voel, hoest, keelpijn of koorts heb, dan blijf ik thuis. Ik werk alleen als ik mij fit voel.

Wat kunt u het beste doen? – Als u zich fit voelt, komt u gerust voor behandeling. – Belt u af als u verkouden bent, hoest, keelpijn of koorts heeft. – Bent u kwetsbaar, neemt u dan liever niet het openbaar vervoer naar ons

toe.


1,002 keer bekeken